Menjual rumah agar cepat laku Terjual

Assalamualaikum..
Dalam menjual sebuah rumah terutama jika rumah dijual di jakarta supaya cepat laku terjual memang terkadang tidak semudah menjual makanan. Diperlukan beberapa tips-tips yang harus dilakukan agar bisa menarik calon pembeli agar membeli rumah yang sedang anda jual. Akan tetapi tidak ada salahnya untuk mencoba beberapa tips berikut ini agar dapat menjual rumah dengan cepat.

Beberapa Tips Menjual Rumah Cepat Laku

Assalamualaikum..
Sudah menjadi rahasia umum bahwa rumah merupakan aset paling penting. pada suatu kondisi ada kalanya kita harus memilih ntuk pindah rumah lalu menjualnya. 

Cara Jual Rumah Dengan Tips Jitu

Assalamualaikum...
Banyak orang bilang kalau jual rumah itu ibarat jodoh-jodohan, waduuh uda Kayak hati manusia aja di jodoh-jodohin. Aahh.. gak gitu juga iya, nah disini aku punya tips nih gimana cara jual rumah yang ampuh, secara online bahkan offline. 

forgiven not forgotten, just ignore

For latest few days I have just got a job for mentioning my ex-boyfriend in my social media. some friends thought that this job was too high risk, for me also. but I take it, I mention my husband hahaha. he is my ex-boyfriend, right? how about you if you be me.

dont talk about the ex


As a buzzer, of course, we have to ready for all briefing review that they were given. but, we need to filter too. which one that high risk, which one were safe. we need to comparing, between our fee and our risk, is that fair?

I ever reject a job because that product does not consist with my religion rule. job for buzzer does not always talk about fee, popularity, and marketing. but also talk about our pride, talk about future. what future? yes, if someday our kids or our grandson saw our job in social media, what they will think about us. this is important for me, cause that I always filtering my job by asking my husband. he gives permitted or not, this is good or not.

okay, talk about the ex-boyfriend. a lot of my buzzer friend agreed that so many of us, can not forget her ex-boyfriend. yes, we move on anyway but it does not mean were forgotten. so, you know in Indonesia often talk "Baper" mean affected the feeling, they choose to ignore that job.  even we have our own life we forgive him, it does not mean we forgot. but talking about ex-boyfriend can bring the terrible mood to our spouse, it happens to us also if we saw ex-girlfriend from our spouse. so, for having the peaceful home, then we choose to do not talk or touch or remember all about ex. that was no proud to talk about our the ex, right? the ex only part of our used to.

forgiven not forgotten, or forgiven and ignore, it is all up to you

Tips menghadapi broadcast viral dengan metode ATM


Social media seperti tidak ada habisnya tersulut oleh berita viral. Begitu pula berkaitan dengan isu halal haram dalam suatu produk atau restoran yang di broadcast lalu menjadi viral Nasional. Berita-berita hoax dari sumber yang tidak jelas sangat mudah menjadi viral di sosial media Indonesia.

Tentang Museum La Galigo et Fort Rotterdam - Makassar

Assalamu'alaikum...
Balik nulis traveling lagi. Kali ini tentang museum La Galigo yang ada di dalam komplek dari benteng Fort Rotterdam di Makassar - Sulawesi Selatan. 

ruliretno.com | BLOG DESIGN BY Labinastudio